Termékek Menü

Adatvédelmi nyilatkozat

Ön a honlap látogatása során névtelen marad, vagyis anonim használhatja a felületet.

A webáruház kizárólag a kereskedelmi kapcsolati tevékenységekhez szükséges Önre vonatkozó információkat, illetve személyes adatokat  szerez be, dolgoz fel és tárol. Csak akkor kérjük be és használjuk fel az adatait, ha Ön olyan szolgáltatást vesz igénybe, amelynél mindenképp szükségünk van az adataira, vagy ha Ön önként megadja hozzájárulását. Ezt megteheti a regisztráció alkalmával, árajánlatkérés elküldésével, e-mail küldésével esetleg egy adatlap kitöltésével is.

Az Acidum-2 Kft. a részére megadott személyes adatokat bizalmasan kezeli, és nem adja ki további fél számára, kivéve akkor, ha az szükséges ahhoz, hogy biztosítani tudja az Ön által igényelt szolgáltatás lebonyolítását, ha Ön a beleegyezését adja, vagy ha az jogilag hitelesen indokolt. Az Ön által megadott személyes adatokat kizárólag az Ön által jóváhagyott célokra használjuk fel, kivéve ha a törvényi előírások másképpen nem rendelkeznek.

Az adatokat a jogi kötelezettségek által előírtaknak megfelelően vagy az Ön által igényelt szolgáltatás biztosításához szükséges időtartamig tároljuk.

Az Acidum-2 Kft. adatvédelmi nyilvántartási azonosítója: NAIH-133402/2017. és NAIH-133403/2017.

Honlapunk böngészésével és használatával az Acidum-2 Kft. adatvédelmi elveit és nyilatkozatát elfogadottnak tekintjük.